Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Bandırmaspor Ankara'dan 1 puan ile döndü

Bandırmaspor Ankara

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta müsabakaları kapsamında Ankara Deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşan Bandırmaspor 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta müsabakaları kapsamında Ankara Deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşan Bandırmaspor 1-1 berabere kaldı.
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Murat Türker, Erdinç Kırıcı, Yusuf Yaratıcı
Ankaragücü: Gökhan Akkan, Metin (Dk. 12 Gökhan Erdoğan), Volkan (Dk. 81 Hasan Kaya), Gürkan, Mehmet, Harun, Muhammed, Orhan, Hasan Ayaroğlu, Levent (Dk. 87 Emir), Teoman
Bandırmaspor: Bekir, Yasin, Oğuz Özden, Cenk, Serkan, Oğuz Kocabal, Ali Kuleli (Dk. 85 Abdurrahman), Mustafa, İsmet (Dk. 62 Furkan), Ali Serin (Dk. 85 Talha), Ozan
Goller: Dk. 56 Teoman (Ankaragücü), Dk. 76 Mustafa (penaltıdan) (Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Dk. 2 Harun, Dk. 20 Muhammed, Dk. 72 Levent, Dk. 75 Hasan Ayaroğlu, Dk. 83 Mehmet, Dk. 90+2 Hasan Kaya (Ankaragücü), Dk. 36 Mustafa, Dk. 65 Ozan (Bandırmaspor)
Kırmızı Grupta son 10 haftaya girilirken zirve yarışının iyice kızıştığı haftalarda, Lider Bandırmaspor Ankara’da 27 puan ile ligin 10. Sırasında bulunan Ankaragücü ile karşılaştı. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girdiğimiz dönemde Ankaragücü-Bandırmaspor karşılaşmasının stresli geçeceği belliydi. Maçın daha 2. Dakikasında Ankaragücü oyuncusu sarı kart gördü. Karşılaşma karşılıklı ataklarla kontrollü bir şekilde devam ediyordu. Maçın ilk yarısında 3 tane sarı kart görüldü bunlardan 2 tanesi Ankaragücü oyuncularına 1 tanesi Bandırmaspor’ da Hacı Mustafa’ya gösterildi. İlk yarı 2 takımda birbirine üstünlük sağlayamazken ilk devre golsüz berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısı yine kontrollü ve karşılıkla ataklarla başladı, dakikalar 56’yı gösterirken Ankaragücü’nden Teoman sahneye çıkarak Ankaragücü’nü 1-0 öne çıkaran golü attı. Dakikalar 72’yi gösterirken 1 sarı kart daha Ankaragücü oyuncularından Levent’e çıktı. Karşılaşma 1-0 Ankaragücü’nün üstünlüğü ile devam ederken bu kez sahneye Hacı Mustafa Çıktı dakikalar 77’yi gösterirken Bandırmaspor’un kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Hacı Mustafa penaltı atışını gole çevirince durum 1-1 oldu. Bandırmaspor bulduğu beraberlik golünden sonra ikinci golü bulmak için çok çaba sarf etti ama aradığı 2. Golü bulamadı. Dakikalar 83’ü gösterirken maçın orta hakemi sarı kartını bu kez yine Ankaragücü’nden Mehmet Taşçıya gösterdi. Maçın son dakikasında Hasan Kaya’da sarı kart gördü. Maçın uzatma bölümlerinde de gol olmayınca karşılama 1-1 sona erdi. Öte yandan kendi sahasında Tepecikspor’u ağırlayan Göztepe, Tepecikspor ile golsüz berabere kaldı. Alınan 1’er puan ile Lider Bandırmaspor Göztepe ile arasındaki 5 puanlık farkı korudu. Göztepe’de Timur Kosovalı kırmızı kartla oyun dışı kaldı, Haftaya Bandırmaspor karşısında forma giyemeyecek. Play-of grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda ise İnegölspor deplasmanda Gölbaşıspor’u 0-2 mağlup etti. Nazillispor ise evinde ağırladığı Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Hatay ise gittiği Kırklareli deplasmanından yediği 3 gol ile eli boş döndü.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı